50 årsjubilantene ble som elever igjen

Denne helgen har tidligere Skjebergelever møttes for å mimre om sitt år på Skjeberg og gjenoppta kontakten. 

Vi arrangerte jubileum for jubilantene som gikk ut fra Skjeberg Folkehøyskole i 1970, 1971 og 1972. Det ble altså en «corona-utgave» av jubileum da det ikke har vært mulig å arrangere de to siste årene.

Dagen startet med innsjekk og lunsj. Gjensynsgleden var til å ta og føle på. Rektor hadde en liten gjennomgang av hvordan skolen er i dag, en kort omvisning og avsluttet med fotografering av alle kullene.

Og det må nevnes; disse her var akkurat som elever å regne når det kom til å snakke seg bort, ikke få med seg hvor man skulle møtes, når man skulle møtes og hvordan de kunne stille seg opp for at alle fikk sett inn i kameraet. Utrolig artig å se hvordan fokuset er på hverandre – for det er akkurat slik vi håper det blir når skjebergelever sees igjen. Så vanskelige var gjengen virkelig ikke – flotte folk og flotte bilder ble det.

Alle tre kullene samlet 1969/70, 1970/71 og 1971/72
1969/70 kullet
1970/71 kullet
1971/72 kullet

I sommersolen satt alle seg ut og snakket løst og ledig i et par timer før festmiddagen. Kjøkkenet disker som vanlig opp med det flotteste koldtbordet og nydelige kaker.

 

 

Taler, sanger og tilbud om yoga søndag morgen gir god stemning til festklare jubilanter.

Disse kullene ga en helt spesiell energi og man får det bekreftet når de både var med på å innføre elevstyrte morgensamlingen, opprette elevråd og nedlegge elevråd.

Søndag morgen våkner folket opp til tidenes deiligste frokost og kan ta med seg hjem en liten hilsen hjem.

 

Vi takker for en veldig hyggelig helg og vi håper på like god oppslutning på neste jubileum!