Vi serverer alt fra kjøttkaker, indisk gryte og ramen

God mat med et smil

Sindre er avdelingsleder for internatet. Han er kokk, og sammen med sitt fantastiske team er han ansvarlig for maten elevene blir servert gjennom hele skoleåret.

Hans filosofi er «god mat med et smil!». Vi skal servere  god og variert mat, som er laget fra bunnen av. Vi er opptatt av at dere skal få smake på mat inspirert fra hele verden – for eksempel Asia, Amerika og Afrika. Samtidig ønsker vi å ta vare på de gode norske tradisjonene. Hos oss serveres du alt fra indisk gryte, amerikansk pulled pork og norske kjøttkaker.

Vi er glade i å spille på lag med elevene, og temakvelder ønskes velkomne. For eksempel har vi en happening rundt Halloween – nærmere bestemt: landets «skumleste» middag inspirert av Halloween! Vi jobber daglig med å bli bedre, og ønsker at elevene skal komme med tips og ideer til hva vi kan servere.

Spesialkost

Vi har god kunnskap om spesialkost, det være seg cøliaki, laktoseintoleranse eller andre allergier. Vi ser det som en selvfølge at vi serverer vegetarmat for de som er vegetarianere, og ser på det som en spennende utfordring.

Vi snakker med elevene og legger opp individuell diett for elever som trenger spesialkost.

Allergener

Når det gjelder allergener har vi god kunnskap og erfaring med dette. Vi har et hefte om allergener. Vi merker mat som har innhold av de ulike allergenene. Her følger vi mattilsynets krav til merking av mat.