Det er, som vi alle vet, flest hverdager i en uke. Så også på Skjeberg Folkehøyskole. De gjør at man får en rutine som føles meningsfylt og som får feiringer og markeringer til å bli ekstra hyggelige og fine. Når vi skal markere at vi tar en pause fra rutinene, er det godt å kunne få litt ekstra hygge og kos fra kjøkkenpersonalet; nemlig vafler og gløgg.

Respekt-prosjektet er nesten ferdig. Vi har noen flotte elever.

Denne uken har vi jobbet intenst med fellesoppgaven Respekt. Dette er en oppgave som etter hvert har blitt en solid tradisjon på fotolinja. Det betyr at hver høst blir alle elevene på Skjeberg Folkehøyskole fotografert og satt pris på av oss. I tillegg skal alle si noe fint om seg selv. Det er et viktig og morsomt prosjekt. Vi ønsker nemlig å fremsnakke de gode sidene ved hver enkelt person. Jeg tror vi har fått det til i år også.
 
Vafler og gløgg er kos

Vafler og gløgg
Det har skjedd mye på fotolinja i høst og nå er det på tide med et avbrekk, en pause i rutinen. Vi skal lage elevunderholdning. Alle er med og bidrar, alle er med og gjør en forskjell. Da er det fint å markere dette med å gjøre noe hyggelig sammen, nemlig å steke vafler og ha litt kos. Og siden det nærmer seg jul fant vi ut at gløgg også hørte til.
Julekort har vi også rukket denne uka. Noen manglet dessverre da bildet ble tatt, men de var med oss i ånden.

Elevene har lovet oss at det skal bli moro på elevunderholdningen. De skal få oss til å le av parodier på lærere og andre ansatte, de skal dumme seg litt ut og de skal ha det artig sammen. Med andre ord skal det bli en klassisk elevunderholdningskveld. Vi gleder oss!
 
Ikke glem å følge oss på Facebook og Instagram, folkens!