Om du ønsker å utdanne deg innen Grafisk Design, er det viktig at du fyller opp idèbanken din og å jobber sammen med folk med samme interesse. På Skjeberg Folkehøyskole kan du boltre deg kreativt digitalt og analogt i vårt grafiske verksted, sammen med likesinnede.

De hyggelige rommene i «Graf-kjelleren» er åpen døgnet rundt. Du møter venner som du kan jobbe med, kan koble av med en film, ta en billjard-runde eller slå av en prat på fritiden.

Du vil lære mye av de forskjellige kulturene til medelevene dine og personalet på skolen. Det er morsomt å sammenligne sine interesser og holdninger med andre, og interessant å lære hele flokken å kjenne.

For å utvikle seg er det viktig å åpne opp for noe nytt. Så om du nå er skuffet over å ikke ha kommet inn på ditt første skolevalg, kan svingen innom Skjeberg Folkehøyskole være utløsende for kreativ utvikling og personlig vekst.

Innholdet på Grafisk Design linjen er kontrasten mellom vestlig kultur og Japan. Vi jobber med små og store uttrykk, inspirert av det vi kan lære av japansk kultur. Du lærer noe nytt og blir inspirert til å utvide portffolioen din; for videre skolegang på den skolen du «allerhelst» ville komme inn på, eller fordi du elsker å holde på med Grafisk Design og illustrasjon.

Vil du ha et anderledes år, med påfyll for kreativitet, kropp og sjel… bør du velge et år på folkehøyskole.

Velkommen til ditt år på linjen for Grafisk Design (Hilsen Graf 22/23)