Elevene på Medialinjen har i høst hatt radioproduksjon som en stor del av innholdet på linjen. Torsdag 3.12 avholdes årets siste regulære LIVE-sending. Tidspunktet er satt til kl 16.00
Selv om Covid 19 pandemien har satt en stopper for utegående journalistikk så betyr ikke det at sendingen kun blir studioprat elevene imellom.
Flere kjente og kjære artister og personligheter dukker opp som telefongjester og snakker litt om deres forhold til jul. Samtidig blir det tid til litt selvpromotering av egne juleprosjekt være seg TV-program, juleturne eller plateslipp.


Kvelden før kvelden
Litt stas er det at prosjektlederen for «Kvelden før kvelden», Eva Rutgerson Bie slår av en prat med media-elev Ylva Storhaug-Paalgard i forbindelse med årets mest julete program på NRK. Dette programmet samler nok flest nordmenn i året, så derfor blir det spennende å høre hva Eva har å fortelle om forberedelsene og arbeidet bak programmet.
Denne torsdagen tilfører vi et nytt element til sendingen.. nemlig LIVE Youtube-stream. Dette for at de som er nysgjerrige på hva som skjer i studio kan følge med her. Vi anbefaler likevel å lytte til nettradiosendingen. Linken finner du nedenfor:
Her er bilder fra forberedelsene:


www.skjeberg.fhs.no/nettradioen  
Klikk på bilde for å følge sendingen