Vi går inn i vinterferien forventningsfulle og fornøyde. Vi har begynt med analogt foto og er godt i gang med forberedelsene til New York turen. Vi har laget plakat til utstillingen vår i New York, og lagt grunnlaget for en hyggelig og fin vårperiode på Fotolinja.

Analogt foto og mørkerom: Elevene hjelper hverandre å fremkalle film, og etterpå henger filmen til tørk. Deretter lages ekte, analoge fotografier.

Analogt foto
Alle som har jobbet med analogt foto vet hvor morsomt det er. Det er både hyggelig, sosialt og tidkrevende. Litt etter litt kommer resultatene frem. Ikke bare er det morsomt å holde på med, men det er også et velkomment avbrekk fra rutinene på linja. Vi gleder oss til å fortsette etter ferien.
Som i fjor skal vi også i år på omvisning i FN-bygningen. Det er fantastisk å få oppleve denne historiske bygningen fra innsiden.

New York forberedelser
Etter vinterferien er det New York som gjelder. Da skal vi forberede en intens to ukers tur i verdens mest fantastiske by. For at turen skal bli optimal er det viktig med gode forberedelser.
Manhattan by Night. Vi får med oss solnedgangen fra Top of the Rock. Vi får se hele New York City og New Jersey i vakkert lys.

Putekrig og utstilling
Vi har et program som virkelig tar kaka. Vi skal ha UTSTILLING (!), vi skal på omvisning i FN, gå på utstillinger, ha rebusløp gjennom hele Manhattan, være med på putekrig, på sykkeltur til Coney Island, gatekunstvandring i Brooklyn og opp i skyskrapere… Ja, og så skal vi til Niagara Falls!
Det blir enormt kult å få oppleve dette sammen med en så fin gjeng som disse 19.
Ett av 19 fabelaktige bilder som skal stilles ut i New York. Rådyr i hagen av Birgit Eide.

‹Look to Norway›
Etter vinterferien skal vi printe utstillingen vi skal ha med oss til New York. Den har fått navnet ‹Look to Norway› og består av natur og landskapsbilder fra hele landet. Det blir kult å vise frem landet vårt og elevene våre på denne måten. Det er stort for oss.

Et av de fantastiske bildene som skal stilles ut i New York. Solnedgang i Vadsø av Rashad El Gharib.

Vi gleder oss enormt og har begynt med nedtellingen. I skrivende stund er det 39 dager til vi drar. Det gir oss akkurat nok tid til å forberede oss og gjøre alt klart.
Ikke glem å følge oss på Instagram og Facebook.
 
Les mer om Fotolinja HER!