Drømmer du om å utvikle deg som artist, bli en bedre musiker og musikkprodusent ? Vil du kjenne kicket du får fra scenekanten på konserter? Da er Musikkproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole stedet for deg. Hos oss får du hjelp til å ta steget videre. Vi som underviser her har jobbet med mange kjente artister og vi vil hjelpe deg med å utvikle deg videre.

MUSIKKPRODUKSJON

Året på linjen Musikkproduksjon er utrolig spennende. Sammen med 20 andre likesinnende, har du muligheten til å bli med på å spille konserter på skolen og på flere av de store kulturhusene i distriktet. Dette er scener hvor mange av de beste norske artistene opptrer og som vil gi deg et kick du sent vil glemme. 
Hos oss får du opplæring  i FL Studio, Pro Tools og Ableton Live. Du vil lære deg innspilling, miksing og mastering av sanger som vi gir ut på Spotify, iTunes og YouTube.
Hovedlærer Mikkel Schille har vært masteringtekniker i over 20 år og jobbet med mange av de aller beste artistene i Norge
Ta en titt på vår nye video som viser deg året på Musikkproduksjon. Bli med på utenlandsturene, konsertene våre og se hvem som underviser på linja.

Har du lyst til å starte hos oss til høsten, bør du søke nå!!!
Vi startet opptaket 1 februar.
Du kan trykke her for å søke
Håper vi ser deg til høsten!