Tradisjonen tro, har også årets elever på musikkproduksjon laget sitt eget album. Årets album har fått navnet «Control Freaks» og lanseres på ledende strømmetjenester 11 mai.

Musikkproduksjon 2020/2021

I år har vi hatt en kanonbra gjeng med musikkprodusenter på linjen. Et knippe superkreative hoder som har jobbet knallhardt gjennom året. De har imponert fra vi møttes første gang i august i fjor. Gjennom året har de gjennomført mange herlige konserter her på skolen. Og nå er altså årets album klart.

Det har blitt uttaliige timer i studioene gjennom året

Går videre

Flere av elevene ønsker å utdanne seg  videre innen musikkproduksjon. Noen av dem  har søkt høyskoler her i Norge, mens andre har søkt og allerede kommet inn i London. Musikkbransjen er et vanskelig sted å lykkes, ingen tvil om det, men vi har stor tro på at vi kommer til å høre mer fra årets kull fremover.

Hiphop, Edm, Pop og akustiske sanger

Årets album inneholder 12 egenproduserte låter. Elevene produserer musikk i programmer som FL Studio, Ableton Live, Logic og Pro Tools. De fleste av låtene er i EDM-sjangeren, noen er pop-låter og selvfølgelig innholder albumet flere hiphop/rap låter. Men, flere av elevene er også gode instrumentalister. De har bidratt med mer akustiske sanger.  

Noah Aldema er en av de som har levert på konsertene og på det nye albumet

Mastret selv

For første gang er albumet ikke bare innspilt og mikset her på Skjeberg FHS –  i år er også albumet mastret her. Dette er den siste finishen på lyden som gjør at sangene låter fint på radio, i  bilen og i headset. Håper du sjekker ut albumet på skolens Spotify 11 mai!

Vil du vite mer om Musikkproduksjon hos oss?

Vil du vite mer om musikkproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole, bør du ta en titt på denne artikkelen som viser hva vi gjør gjennom året.
Vi har fortsatt noen ledige plasser – vær smart og søk nå!
Du kan trykke her for å søke
Håper vi ses til høsten!

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SØKE  –
  • Musikkproduksjon sammen med likesinnede er spennende og lærerikt
  • Meget kompetente lærere og moderne utstyr
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer
  • En annerledes skolehverdag der du møter nye folk
  • Maten vår er god og ikke minst variert– laget med et smil
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet

Musikkproduksjon Skjeberg Folkehøyskole