På Skjeberg Folkehøyskole har vi en lang tradisjon med at musikkelevene på tampen av året leverer egne sanger til et skolealbum. Det er utrolig hyggelig å kunne medele at til tross for en svært vanskelig avslutning på skoleåret i år, har elevene på Musikkproduksjon klart å komme i mål med årets skolealbum. 

Vanskelig avslutning

Det begynner å bli lenge siden elevene i hui og hast måtte pakke og reise hjem pga corona-problematikken som dukket opp. Det har vært stor usikkerhet om skolen skulle åpne igjen etter påske, men det er nå avklart at det blir det dessverre ingenting av.

Komplisert

Dette har selvsagt medført store komplikasjoner for musikkelevene, men de har vært utrolig dyktige, jobbet hver for seg og levert i alt 11 egne låter til årets skolealbum.

Bra levert

Og nettopp det kjennetegner årets musikkelever – de leverer virkelig når det gjelder. Vi har hatt flere flotte konserter gjennom året, bl a på Kulturhuset St. Croix i Fredrikstad

Johannes Knudsen er en av elevene som har levert knallbra gjennom året!

Det er veldig hyggelig å tenke tilbake på de flotte konsertene elevene har levert dette året. Her representert ved noen av dem.
Echo har jobbet iherdig gjennom året. Foto: Sander N. Bergum

Studiojobbing

Elevene har vært veldig ivrige i studioene i år. Som tidligere nevnt i denne artikkelen – en av utfordringene for mange er å gjøre ferdig sanger de jobber med. Ofte blir ideene halveis og de blir aldri utgitt. I år er altså 11 egenproduserte låter klare til årets abum, som har fått det velklingende navnet Covid 19-20.

Ole Magne og bandet hans Nakba har bidratt live og på albumet. Foto: Mikkel Schille

 
 

Lansering

Skolealbumet blir lansert på de store strømmetjenestene, som bl a Spotify, Tidal og Apple Music, 6 mai i år. Bra jobba folkens – ingen tvil om at vi gleder oss!
 

Vil du vite mer om Musikkproduksjon hos oss?

Vil du vite mer om Musikkproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole, bør du ta en titt på denne artikkelen som viser hva vi gjør gjennom året. Vi har fortsatt ledige plasser, så vær smart og søk nå!
 

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SØKE  –

  • Musikkproduksjon sammen med likesinnede er spennende og lærerikt
  • Meget kompetente lærere og moderne utstyr
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer
  • En annerledes skolehverdag der du møter nye folk
  • Maten vår er i toppklasse – laget med et smil
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet

Musikkproduksjon Skjeberg Folkehøyskole