Årets første konsert med elevene på linjen Musikkproduksjon ble unnagjort siste uke. Konserten har navnet The Decades hvor elevene skal fremføre kjente låter fra ulike tiår fra 1950 tallet frem til i dag.

Flott konsertopplevelse

Dette er det første store prosjektet elevene jobber mot. Vi fikk en feiende flott konsert med kjente hits. Ingen tvil om at vi også i år har mange svært talentfulle elever!

Vi fikk høre såpass forskjellige låter som «Here comes the Sun» av The Beatles, Spice Girls «Wannabe» og YMCA av Village People. De andre elevene  storkoste seg under konserten, som varte nesten en time.

Trym og bandet i en stemningsfull låt

 

Første gang

For mange av elevene var dette første gang de sto på en stor scene. Det klarte de med bravur og neste store konsert er på kulturhuset St.Croix i Fredrikstad i november. Her står egne låter på programmet.

Samarbeid

På denne konserten samarbeider elevene på Musikkproduksjon med elevene på Filmproduksjon. Sistnevnte lager filmer som blir presentert mellom og under sangene på konserten på et kjempelperret bakerst på scenen.

Lukas, Victor, Trym og Sondre

 

DJ-konseptet

I år har vi også flere som også digger DJ konseptet. Skolen har utstyret som gjelder og da er det bare å gønne på!

DJ-gutta Adrian og Nicholai i fint driv!

Høstferie

Deilig med vel gjennomføre konsert. Nå kan høstferien nytes med god samvittighet. Når elevene på Musikkproduksjon kommer tilbake, er det egne låter som står i fokus.

Sondre gjorde en låt av artisten Kamelen

 

Gratulerer med en feiende flott The Decades konsert folkens!

Du kan lese mer om linjen Musikkproduksjon her