– Jeg ble overrasket da vi fikk denne oppgaven. Fotoene fra Wallaper er skikkelig proffe og utfordringen for oss desto større, sier Amalie Austerheim.

– Jeg likte bildet læreren hadde valgt ut til meg. Det var en Chloé reklame med to modeller. Jeg spurte to jenter på skolen om de kunne være modeller. Klær, styling og makeup gjorde jeg selv, og fotoshooten fant sted i fotostudio, avslutter Amalie.

Rocka portrett
Stian fikk et sort/hvitt foto av en mann som beveget hodet i ulike retninger.
– Tom Hartmann Hvisten fra musikklinja var modell for meg, forteller Stian Øvrebø. Jeg tok bildene med naturlig lys utenfra. Shooten var lang og krevende både for modellen og meg. Tom måtte flytte hodet i tre ulike posisjoner for hver eneste rute, og jeg måtte prøve meg fram med ulike lukkertider. Til slutt satt det. Jeg er fornøyd, sier Stian.

Treplater
Utstillingen er montert på store hvitmalte treplater. Hver plate rommer flere sett bilder og fremstår som en magasinside.
– Vi har jobbet målrettet og godt, sier Lars-Erik Jørgensen. Utstillingen er variert og tøff. Det morsomste er at så mange viser positiv interesse for utstillingen, avslutter han.

Klikk her for å se alle bildene fra utstillingen.