Tradisjonen tro, har også årets elever på musikkproduksjon laget sitt eget album. Årets album har fått navnet «Better Late Than Never og ble lansert på ledende strømmetjenester 11 mai.

Musikkproduksjon 2021/2022

I år har vi hatt en fin blanding av utøvende musikere og musikkprodusenter på linjen. De har imponert fra vi møttes første gang i august i fjor. Gjennom året har de gjennomført mange herlige konserter som her fra The Decades konserten i september!

 

ÅRETS ALBUM!

Og nå er altså årets album klart. Album inneholder 12 egenproduserte låter. Elevene produserer uusikken i programmer som FL StudioAbleton LiveLogic og Pro Tools. De fleste av låtene er i EDM-sjangeren, noen er pop-låter og noen er instrumental-låter. 

MASTRET SELV

I år er albumet ikke bare innspilt og mikset her på Skjeberg FHS –  i år har vi også mastret albumet selv. Skolen har et top-notch lydstudio med alt du trenger for å gjøre produksjonen din klar. Mastring er den siste finishen på lyden som gjør at sangene låter fint på radio, i  bilen og i hodetelefonene.

Det har blitt et helstøpt og flott album vi er veldig stolte av og som vi definitivt anbefaler at du sjekker ut på Spotify her –

 

VIL DU VITE MER OM MUSIKKPRODUKSJON HOS OSS?

Vil du vite mer om musikkproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole, bør du ta en titt på denne artikkelen som viser hva vi gjør gjennom året.

Vi har fortsatt noen ledige plasser – vær smart og søk nå!

Du kan trykke her for å søke

 

GODE GRUNNER TIL AT DU BØR SØKE  –
  • Musikkproduksjon sammen med likesinnede er spennende og lærerikt
  • Meget kompetente lærere og moderne utstyr
  • Skolen ligger i hjertet av Østfold – nær tre store byer
  • Bli med på en fantastisk studietur til Japan
  • En annerledes skolehverdag der du møter nye folk
  • Maten vår er god og ikke minst variert– tilpasset veganere og vegetarianere
  • Få mange nye venner og knytt verdifulle kontakter for livet

Musikkproduksjon Skjeberg Folkehøyskole

Håper vi ses til høsten!