Årets fotoelever valgte temat «Ekstrem make-up» for årsutstillingen 2010. En foto make-up workshop la grunnlaget for at elevene kunne sminke modellene selv.

Glidelås i ansiktet
Linn Marie Hansen fokuserte på plastisk kirurgi i sin bildeserie.
Modellen har fått sminket inn en glidelås i ansiktet og hun har skruer i hodet.

– Jeg gjorde jobben i skolens fotostudio, forteller Linn Marie. Jeg brukte et par timer på sminken før jeg kunne ta fatt på fotograferingen. Jeg må innrømme at det var krevende å gjøre alt selv, men modellen var flink og jeg ble fornøyd med bildene, avslutter hun.

Skjeberg modellbyrå
Elevene på Bilde og kommunikasjon har en plakat med bilder av alle skolens elever på veggen. Under arbeidet med fotoutstillingen har mange av modellene blitt plukket ut fra denne plakaten.

Katinka Schjetne Refsnæs som går på Radio og TV-journalistikk, var modell for Kristine Noreng.
-Kristine sminket meg og satt på meg en pelslue. Etterpå dro vi ut på stranden for å fotografere, forteller Katinka. Det var kaldt, men jeg gjorde det jeg kunne for å se komfortabel ut. Jeg er overrasket over hvor flotte bildene ble, sier Katinka

Nytt fotomagasin
Mange av fotografiene fra utstillingen blir å finne i det nye fotomagasinet som Bilde og kommunikasjon er i gang med å produsere.
Solvor Snoen er ansvarlig for valg av bilder og layout i magasinet.

-Vi på fagfeltet har tatt utrolig mange gode bilder dette skoleåret. I tillegg til denne utstillingen har vi jobbet med over tyve andre temaer. Det er fantastisk at vi får muligheten til å samle alle de beste bildene i et fotomagasin, forteller hun.