Richard Avedon (f. 1923 d. 2004) er en av vår tids største fotografer. Avedon jobbet for de største motemagasinene og med de mest etterspurte fotomodellene i verden i over femti år. Han er også kjent for sine utradisjonelle portretter av mennesker, både fra de fattigste og de rikeste lagene i det amerikanske samfunn

Foto make-up
Christne jobber freelance som make-upartsit i sitt eget firma CSJ-styling. Hun lærte oss hvordan vi skal påføre foundation i hele ansiktet og hvordan vi får til såkalte sotete øyne.
-Det er viktig å tenke på om modellen skal fotograferes fra flere vinkler eller bare en. Lyset spiller også en stor rolle. I blizlyset forsvinner ofte pigmenter og det kan være lurt å påføre en god del mer make-up til fotografering enn det vi ellers ville gjøre, instruerte Christine.

Råtøffe punkere
Lars-Erik, Tomas og Morten hadde liten erfaring med make-up fra tidligere og de var en tanke skeptiske. Likevel tok det ikke lang tid før de sto modeller for resten av gruppen. Christine syntes avslutningsvis at Morten var den som hadde utmerket seg mest på make-upkurset.

Intens fotoshoot
Etter fem raske pizzaer gikk fotografmodellene til skolens fotostudio. Alle som en fikk stå både foran og bak kameraet, og blitzregnet varte helt ut i de små timer.

Se fler bilder fra fotoshooten her..