Avsluttet året med festival


Elevene har avsluttet sitt skoleår. Det var tårer, klemmer, deling av gode minner og forsikringer om å treffes snart når elevene reiste fra hverandre.

Et skoleår er innholdsrikt både hva gjelder læring, opplevelser og egenutvikling. Året går fort og hver enkelt linje og elev blir fort oppslukt i egne prosjekter. Derfor arrangeres Skjebergfestivalen siste uken i skoleåret.

På festivalen får elevene ta del i hverandres prosjekter og vise frem hva det har blitt jobbet med gjennom året.

Festivalen åpnes med et smell og det er god stemning! Endelig en dag med litt «slæck» og nerver for å vise frem egne arbeider.

Reportasje fra studiereise til Island har elevene på media laget med både faglig påfyll og mye humor. Under hele festivalen hadde linjen radiosending med livebesøk.

Sportsjournalistikk og idrett viste frem og delte ut sitt Londonmagasin. Her viser de frem mye av det de opplevde på sin studiereise – alt fra fotballkamper til musikal og omvisninger på The Gunners. I tillegg fikk vi se en TV sending linjen har laget – den ligger på skolens YouTubekanal.

Midt under festivalen ble det servert deilig festivalmat og festivalstemning var det gjennom hele måltidet!

 

Kvelden ble åpnet med Grafisk design som hadde stemningsfull utstilling av lyssatte bilder som skapte magi!

Gjennom hele året har elevene på filmproduksjon laget filmer sammen. Nå var det klart for deres egen film der elevene har laget hver sin film og stått for alt fra manus, regi og klipping. Profesjonelle filmer med et meningsfylt innhold. Seansen ble avsluttet med Skjeberprisen i forskjellige kategorier.


I år var det plateslipp med konsert fra musikkproduksjon. Elevene viste frem låtene de har jobbet iherdig med den siste tiden. Her viser elevene stort potensiale.