wembley-panorama
Hjemmebane; Her blir  det trøkk når 90000 synger med under Englands hjemmekamper. 
Dagen startet med Thomas og Sveinung måtte ta vekkerunden, da nesten ingen av oss møtte opp til frokosten. Da alle kom seg opp og ut gikk turen mot omvisning på Wembley Stadium. Vi tok undergrunnen og deretter tog, og da vi glimtet stadion fra togvinduet kom det mange store smil blant elevene.
Fotballens Mekka; Nye Wembley Stadium stod ferdig i 2007.
Fotballens Mekka; Nye Wembley Stadium stod ferdig i 2007. Buen er av Londons nye landemerker.
På stadion kjøpte alle seg en etterlengtet frokost og var spente på å se Europas nest største stadion. Da omvisningen var i gang ble vi guidet ut på tribunen som rommer 90,000 mennesker. Elever og lærere var i ekstase og bilder ble knipset i fyr og flamme. Videre inne på stadion var det historiske bilder av hendelser gjennom tidene. Vi fikk sitte i konferanserommet og flere av elevenes drøm er å en dag kunne sitte der som journalist. Garderobene var også et stort høydepunkt, der hang det drakter med kjente navn på, og elevene poserte med sine favorittspillere.
wembley-elever
Wembley-frelst: Sjur, Eline, Ulrik, Torvald, Charlotte, Anja og Fredrik likte det de så på omvisningen på Wembley i dag. 
Endelig skulle vi ut på gressmatta. Vi stilte oss opp på rekke som to lag, og fikk entre banen som de store lagene gjør. Vi gikk videre oppover på tribunen og ble vist hvor blant annet Prinsen sitter under enkelte kamper, og vi fikk sitte på plasser som er umulig å kjøpe når kampene spilles på stadion.
Etter det store høydepunktet gikk resten av dagen til litt shopping, marked på Notting Hill, noen tok turen på musical og så Thriller, mens andre dro på fotballpub ved Stamford Bridge for å se Chelsea vinne mot Midlesbrough.
img_4865
Fotografering; Kameraene går varme på en omvisning som denne. Her er det Espen som sikter seg inn på et motiv  under dagens omvisning. 
lm-dele
Dele & Dele; Lars Magnus oppdaget at noen hadde tatt drakta hans og hengt den opp i hjemmegarderoben.
 
sjur-og-joakim-i-butikken
Shopping; Litt handling blir det også tid til, her er det Joakim og Sjur som svir penger.
 
Imorgen går turen hjem til Skjeberg etter en fantastisk, minnerik og lættis tur.
Hilsen Anja og Eline, snakkes 😀