Nysgjerrig på Japan? Fascinert av japansk kultur? Lurer du på hvordan der er å bli med opp i verdens høyeste tårn – Tokyo Skytree ( 634 m ) ? Synes du det er gøy å lære om og smake på japansk mat? Praktisere japansk? Eller er du bare nysgjerrig på hvordan det er å besøke dette fantastiske landet? Da bør du søke på Medialinja på Skjeberg Folkehøyskole.

Samtidig som vi utforsker Japan skal vi også lage reportasjer fra de spennende plassene vi besøker. Når vi kommer hjem setter vi reportasjene sammen til en skikkelig reportasjesending som vi selvfølgelig streamer LIVE. Noen reportasjer leser vi oss opp på før vi drar, andre tar vi på sparket bare fordi ideen er for god til ikke å feste på film.  Vi reiser ca. 10 dager rundt hovedsakelig i området rundt Tokyo. Denne verdensbyen går man aldri lei. Alt fra fornøyelsesparker til buddhistiske templer og 6-7 etg., arcade-hus. Hva er det ikke å like med Japan liksom?

Her kan du se en av årets reportasjer laget av mediaelevene Madelen og Teodor

Som mange andre folkehøyskoler har vi også et freds og demokratiprosjekt som gjennomsyrer hele skoleåret. Vi tar høyde for å slutte sirkelen med å besøke Hiroshima og lærer mer om hvor viktig det er å bevare demokratiet i Norge. Har du besøkt denne kjente byen så gjør det noe med deg som menneske resten av livet.

Du som elev på Medialinja får også være med å bestemme store deler av innholdet av turen. Går du med en drøm om å oppleve kjente områder så planlegger vi for det. Her er du som på mange måter blir din egen reiseleder.

Sjekk ut linken for å se en bildeserie hvordan årets medialever hadde det i Japan.

Hovedoppgaven for Japanturen er å samle inn reportasjestoff til vi kommer hjem. Da skal vi vise de andre hva vi har opplevd – det blir kjempespennenende….men vi skal selvfølgelig kose oss masse sammen..

Gøy blir det garantert!!

Søk i dag!! Få plasser igjen.