Hvaler er det stedet i Norge som har flest soldager, intet unntak denne mai-dagen. Solen stekte på bleke mager, samtidig som grill- lukten spredte seg over friluftsområdet.

Grilling på svaberget
Vi hadde med nok pølser og hamburgere for flere overnattinger, men kun to bittesmå engangsgriller. Oda Sortland og Jenny Trondsdatter var sammen med fotolærer Rolf Sørensen, ansvarlige for grillingen. Hvert femte minutt måtte Rolf blåse liv i den døende kullen. Til alles forundring ble det faktisk flere varme pølser på hver. De som var mest tålmodige fikk til og med en hamburger !

Gode venner, gode fotografer
Det har blitt mange fine turer og oplevelser med skolåret. Ingen av elevene på Bok kjente hverandre før de kom til skolen, og få hadde fotografert med et speilreflekskamera tidligere. Ni måneder seinere kjenner alle hverandre og mange har blitt gode venner. Og ikke minst, alle har blitt flinke fotografer.

I løpet av året har elevene produsert flere fotoutstillinger og bildepresentasjoner, samt to fotobøker. De har laget tre kortfilmer og hvert sitt bilde i den alternative fotoprosessen gummitrykk. I tillegg har de løst tyve foto-oppgaver og laget to utstillingsplakater. For fire uker siden kom vi hjem fra studietur til New York.

På årets siste fagfeltstur ble det ikke tatt så mange bilder. Alle ville kose sammen seg og slappe av i solen på svaberget.

Love Harts
Årets siste tur avsluttet med at Anders Tveit, Zeid Alsaaty og Marius Ruud delte ut Love Harts til alle. Gumlende på de meget sukkerholdige candyene, mimret vi over året som gikk så alt for fort, men som vi alltid vil huske.