Årets BOX-gruppe ble introdusert for den britiske multikunstneren David Hockney, som er spesielt kjent for sine fotocollager.

Heidi og Hockney
– Jeg ble inspirert av David Hockneys collager der han bruker fotografier fra ulike svømmebasseng i Los Angeles som base, sier Heidi Roll. Jeg ønsket å skape noe i samme stil. I juleferien reiste jeg til Dubai, der fotograferte jeg lillesøsteren min i bassenget. Senere laget jeg en collage av bildene.

-Læreren ga alle elevene en ramme hver. Oppgaven var å male rammen slik at den passet til den Hockney -inspirerte fotocollagen. Jeg malte rammene mine knall rosa og dekorerte dem med gamle fargefilter og perler, avslutter Heidi Roll.

Redesign av gamle møbler
En kald vinterdag dro BOX på brukthandel. Der fikk elevene velge et møbel hver.
Olav valgte et orgel. Jeanette og Maren kapret to gyngestoler. Anniken kjøpte en blomsterkanne og Annbjørg en koffert. Frida og Line fikk tak i to kommoder.
Alle disse tingene ble malt og redesignet.

Den muntre BOX-gjengen avsluttet temafaget med en utstilling.