Dette hovedprosjektet strekker seg fra vinterferien og ender med utgivelse av cd’n i midten av mai. Musikkgruppa, får mye å bryne seg på de neste ukene. Det er årets største prosjekt, og det er mye som skal på plass før det blir bra. Ikke bare skal alle sangene være ordentlig øvd inn, men de skal også tas opp, mixes og trikses. Sluttproduktet blir sendt til et større masteringfirma . For at et såpass stort prosjekt skal gå fremover, har Thomas J. Butler og Halvdan Grelland tatt på seg ansvaret som produsenter av. De må skaffe seg oversikt over hvilke sanger som skal med, hvor mye tid hver enkelt har, og hvor langt de forskjellige bandene har kommet.

Bruk fritida
Alle kan ikke være i studio samtidig, og Nicholas Eide, sier at folk bør engasjere seg mer, og øve når studio er opptatt slik at det går fortere når de selv kommer til mixebordet.
– Det er klart at det er fristende å legge seg, eller gjøre andre ting når studio er opptatt, men alle bør komme igang med innspilling så fort som mulig.

Ekstra arbeid
-Vi må ta kontakt med forskjellige masteringfirma, arrangere selve plata og sørge for at alle kommer i gang med prosessen. Det er klart at det blir mer jobb når du skal styre med alt dette i tillegg til å spille på 7-8 låter, sier Thomas.

– Innsatsen er det ikke så mye å klage på, det er bare det at man må hjelpe folk for å få de i gang. De fleste synes det er gøy å jobbe i studio og spille inn egne låter.
Musikkgruppa har vært heldige å få inn Frank Wisur, en kjent mann fra musikkmiljøet i Østfold.
Han har vært til stor hjelp både i studio og under den kreative prosessen.
– Vi får masse hjelp av Frank. Det virker som han syns det er kjempegøy å jobb med oss som ungdommer og fremtidlige artister, smiler Thomas.