– Det har vært morsomt å jobbe med blandende fagfelt på scenen, sier Anette Lundsvoll. For i motsetning til de tidligere elevkveldene var det folk fra alle fagfelt på scenen samtidig i kveld.
Nicolai Svensson fikk vi se som snille Tobias i tårnet, men etter mye omskriving av Thorbjørn Egners egne ord, fikk vi en helt ny tolkning av barnefortellingen. Det er nettopp Nicolai og Fredrik Riise som hovedsakelig står for omskrivingen.
– Det var en ganske morsom opplevelse. Da vi satt oss ned satt jeg egentlig bare med en snus og en kopp kaffe mens jeg snakket. Fredrik siterte og diskuterte, forteller Nicolai etter stykket.
Og slik ble det til at vi denne torsdagskvelden fikk et nytt og moderne syn på Cinnamon city. Vi ble blant annet kjent med stripperne hos tante Sofie, tre kege karer, narkotikahandelen hos bakeren og Tobias, den perverse titteren.
For publikum var forestillingen over all forventning, og flere lo fra start til slutt. Derfor var det synd at en del av skjebergelevene hadde tatt en ekstra tidlig vinterferie, og gikk glipp av stykket.