Det har vært et innholdsrikt første halvår for årets sportselever.
Før de tok juleferie beviste de også at de kan mer enn lagoppstillinger og fotballresultater da de leverte en grandios underholdningskveld, til stor glede for både lærere og medelever. 

Fra latter til vakker sang

Eline Helmen og Arnold Rosseland bidro til romantisk julestemning da sportselevene imponerte stort på scenen.

Her var alt fra parodier som trimmet lattermusklene til fløyelsmyk, romantisk sang fra Sports eget boyband: Rasmus, Aksel og Joakim.
Det var ikke et pikehjerte som ikke løp løpsk da gutta entret scenen, og ryktene vil ha det til at selv vår tøffe rektor, Lene, måtte tørke en tåre fra øyekroken.
Siste kvelden før jul var også Sports Lars Magnus Igland Røys og Sjur Furuhaug begge i aksjon fra Sport da de holdt taler på det tradisjonsrike julebordet.

 

Mye har skjedd

Men før vi kom så langt har det vært noen måneder med mange opplevelser. Vi startet med to turer for å bli bedre kjent. Først med hele skolen og så egen tur for gjengen på Sport.
Deretter har det gått slag i slag med å dekke alt fra tippeliga-kamper til EM-kvalifisering på Ullevaal. Vi har hatt akkrediterte elever på Sarpsborg stadion, Åråsen, Nadderud, Marienlyst og Brann stadion.
Vi har intervjuet kjente idrettspersonligheter og gitt ut to av våre magasiner, «La Gazetta dello Skjeberg.»

Møtte verdenstjerner

Rasmus Frette Berge ble starstruck da Dele Alli kom. Lars Magnus Igland Røys foreviger begivenheten.

I London så vi Crystal Palace mot Manchester City, men fikk også oppleve Tottenhams treningsfelt Hotspur Way og et London-oppgjørmellom Tottenham og Arsenal U-23 i premier league 2.
At både Eric Dier og Dele Alli dukket opp og stilte opp både på selfier og en liten prat krydret opplevelsen ytterligere.
Alle fikk også stifte sitt første bekjentskap med rugby. En annerledes idrett, i hvert fall sett med norske øyne.

Mye å se fram til

Nå ser vi fram til det neste halvåret, som kommer til å bli minst like begivenhetsrikt. Vi forflytter oss over til hockeyrinken, hvor vi skal ha et spennende samarbeid med eliteserielaget Stjernen, som kulminerer med at vi dekker Winter Classics. Den største hockeybegivenheten i Norge.
Eliteseriehåndball står også på programmet.
Årets høydepunkt blir studieturen til Zambia.
Det er med andre ord bare å gi full gass når man kommer tilbake med nylada batterier etter juleferien. Her blir det mye lærerik moro.
Pass derfor på å følge oss på denne bloggen, som kommer til å bli oppdatert hyppig på nyåret.
God romjul og et riktig godt nytt år fra oss på sport!

Elevene på sport parodierer lærerne på lærerværelset i lunsjen.

Disse gutta sørget for at folk fikk trimmet lattermusklene med sin dans.

Lesstund med morsomme, og kanskje dumme, sitater fra årets Skjeberg-elever.