Radiokino sa du?? Radio på Kino? Går det an? Det er akkurat det det gjør. Nærmere 50 elever benket seg sammen til i skolens auditorium under innsalget: Kom og få deg et høstgrøss, hvis du tør.!   Høstgrøss i form av en podcast ble spilt av i bekmørkt auditorium. Elevene krøp tettere og tettere sammen ettersom episoden om «grotteutforskerne som aldri ble het den samme»  via Sveriges Radio – Creepypodden med Jack Werner ble spilt over høytalerne.
”Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner”  nærmere sannheten kommer man antakeligvis ikke og episoden om Teds Cave-adventure var dagens utvalgte episode.
Radioelev, Karoline Knapper syntes at det å sitte sammen og bare la fantasien flyte ved kun å bruke hørselen var en veldig kul opplevelse og håper at det blir arrangert flere slike kvelder.
– Det gjorde heller ikke noe at fortellerstemmen var svensk, det satt bare en ekstra piff på historien, sier Karoline.
-Det var veldig artig å høre en fortelling på denne måten sammen med andre og man får faktisk lyst til å krype inni lomma på sidemannen når fortellingen er på det skumleste, tilføyer hun.
Helt mørkt, god lyd og god historie, da har man en uslåelig kombinasjon. Dette vil tydeligvis elevene ha mere av, og mere skal bli.
Her kan du høre Creepypodden
[envira-gallery id=»6173″]