Det var mange trøtte ansikter å se, men de fleste var blide og gledet seg til turen.
Da vi nærmet oss Gøteborg, var det stor morgentrafikk inn mot byen, og dette førte til at vi ikke rakk den første filmen som startet kl 10.00. Vi reiste da heller opp til Kärralund Camping, hvor vi skulle overnatte. Alle fikk utdelt rom/hytter og nøkkelkort.

Shopping og champagnebrus
Alle fagfelt hadde på forhånd bestemt og bestilt billetter til hvilke filmer vi ønsket å se i løpet av de to dagene. Det ble på mange måter mer en fagfeltstur enn en skoletur, da vi var sammen med fagfeltene stort sett hele tiden.

Det ble også tid til litt shopping og champagnebrus, samt koselige kafebesøk.
Vi fikk også kjenne på gøteborgkulden som bet oss i kinnene, og som jaget oss inn på første og største kjøpesenter.

Indisk eller libanesisk?
Etter vi på Kulturjournalistikk (KULT) hadde sett den siste filmen mandag kveld, (Kaifeck Murder) hadde vi planlagt å gå ut og spise sammen. Fagfeltslærer Annelise Knutsen hadde alternativene klare,Indisk eller libanesisk?
Flertallet stemte for indisk, noe som skulle vise seg å bli en sterk opplevelse for noen.
Dette var mat som fikk systemet til å jobbe, for å si det på en diskrèt måte.

Bra avslutning
Den siste filmen før hjemreise på tirsdag var den svarte komedien «The good heart», og alle på KULT var enige om at det var en bra avslutning på filmfestivalen.
Rundt kl 15.00 sto bussene klare utenfor Draken Kino. Omsider var alle på plass, og bussene kunne kjøre oss trygt tilbake til Skjeberg.

Flere filmanmeldlser her:
I taket lyser skjernene
Kaifeck Murder
The good heart
The big dream