Det var tittelen på en av sakene som elevene på sportsjournalistikk og idrett skrev da de fikk i oppgave å skildre situasjonen med en featurereportasje på en idrettsarena på hjemstedet sitt under koronakrisen.
Sakene som elevene leverte har blitt et lite samtidsdokument fra Idrettsnorge. 
Elevene evner å ta med leseren inn i den helt spesielle stemningen som råder med sine observasjoner og bruk av språklige bilder. Den første er en dobbeltside fra Gjemselunden på Kongsvinger (du må ble nedover til side 2 og 3 i dokumentet) og den andre en tekst fra Dalgård i Trondheim. Ved å klikke på linkene under her kan du lese et par meget gode og beskrivende eksempler fra to av våre elever: Lene Sjøli og Jens Flem Waage.
Stengt!
Den nådeløse stillheten
Bildene i dette blogginnlegget er tatt av en tredje elev, Svein Rohde Mæhlum, som har skildret den spesielle situasjonen på sitt hjemsted under tittelen «Da Hosle stod stille». Med tomme fotballbaner og nærmiljøanlegg som er fysisk stengt med sperrebånd. (Saken fortsetter etter bildet)

Stengt. Ingen tvil om at det er stengt her. Svein Rhode Mæhlum har fanget opp et motiv og en stemning vi ikke er vant til i Norge.
Stengt. Ingen tvil om at det er stengt her. Svein Rohde Mæhlum har fanget opp et motiv og en stemning vi ikke er vant til i Norge.

Som alle andre skoler er også Skjeberg Folkehøyskole stengt på grunn av koronakrisen. Men vi legger ut morgensamlinger på nett hver dag, har fellesfag og gir elevene oppgaver som nevnt over.
Til tross for at hverdagen nå er preget av unntakstilstand, så tar vi opp elever til neste skoleår som vanlig. Klikk deg gjerne inn på hjemmesidene våre for å lese mer om sportsjournalistikk og idrett.
Her er linker til noen blogginnlegg fra en mer vanlig hverdag for sportsjournalistikk og idrett. Spennende? Søk da vel:
Like bra tilbud for både jenter og gutter
Sport på cupfinalen