Det hun ikke vet er ikke verdt å vite 

Elisabeth vet alt som er verdt å vite om skolen. Hun har stålkontroll på skolens økonomi, fakturering og opptak av elever for å nevne noe. 


Hun har alltid kontroll – om det handler om når neste faktura til elevene sendes ut, hvor lærerne er til enhver tid, hva det er til middag eller hva enkeltelever har behov for den dagen. Hun har kontroll. 

Hun har en kapasitet få kan måle seg med. Hun kan gå på jobb 7.30, ta på seg et ekstra tilsyn/nattevakt på tampen og kjøre full arbeidsdag dagen etterpå. Det er flere som gjør det altså, men vi vanlig dødelige innrømmer at vi er litt «bomull» i hode. Det tror vi ikke Elisabeth vet hva er.

Hun er også reiseleder sammen med Jan Tore på fotolinja. Hun har flere turer til New York, og ser frem til Japan dette skoleåret.

Elisabeth er gjerne med på linjereise. Her er hun med foto til New York.

Om noen trenger noe – legebesøk, apotekbesøk, å rekke bussen, noen å prate med, eller annet strekker hun seg langt for å hjelpe elevene. Selv om dette i utgangspunktet ikke er verken hennes ansvar eller jobb, tar hun seg alltid tid til elevene.

Denne dama vil kunne svare elevene på så og si alle spørsmål, og vet ikke hun, så vet hun hvem som kan svare.

Ved siden av jobben, som hun har hatt på Skjeberg i 25 år, eier hun gård, har hund, hytte, mann, barn og barnebarn. Og alt er på stell. Hun husker på jubilanter, bursdager, kjøper blomster og tilrettelegger for at hjulene på skolen skal rulle så lett som mulig.

Ikke nok med alt dette, men når det kommer nye datasystemer, er hun den første til å lære seg det. Mange andre ville vegret seg, mens hun her bare hopper i det. Hun er en inspirasjon for alle!

Elisabeth dere – hun kan man stole på i ett og alt. Enten du er elev, forelder eller kollega.