Dikteline

Line er dama med det forståelsesfulle blikket, de gode spørsmålene og reflekterte svarene.

Som faglærer på Skjeberg er Line inne på flere linjer og har for eksempel bidratt i undervisning på Sportsjournalistikk og idrett, musikkproduksjon og grafisk design.
Hun er lektor i norsk og har et bredt utvalg av kunnskap å tilby elevene.

Om det er hjelp til å skrive en artikkel om fotballkampen eller innspill til teksten på en låt – Line er din beste veileder. Hun er også gjerne med på linjer der kanskje ikke hovedfokuset er hennes kompetanse i fag, men som menneske.

Denne dama har utrolige evner til å se og møte elevene. Hun er nysgjerrig og er den gode, trygge voksne som elevene kan vende seg til. Ingenting er farlig å snakke med Line om, og hun vil garantert ta deg på alvor. Samtidig vil hun utfordre deg på hva som er ditt ansvar. Dette er lærerikt og utviklende for unge voksne på vei inn i en verden og et arbeidsliv der man vil møte både motstand og utfordringer.

En mester i å skrive må man si at hun er. Denne dama har mye på hjertet, og uttrykker det blant annet gjennom dikt. Gå inn på IG og sjekk ut @dikteline.


Redesign er en av hennes hobbyer og stadig treffer du henne i egenproduserte klær. Hun kan gjøre en gardin om til den kuleste genseren eller en duk om til en fresh veske.

Line har redesign som hobby – her i hjemmelagd lue

Både redesign, bokklubb og skriveverksted er aktuelle valgfag for den språksterke redisigneren.