På Medieproduksjon satser vi i disse dager tungt på å gi dere som velger denne linja et tilgang til profesjonelt utstyr og et oppsett hvor du kan konsentrere deg om innhold. Vi har utstyret du lager innholdet.
Mao. Har du en ide, et konsept eller bare har lyst til å prøve deg foran eller bak kamera da er Skjeberg Folkehøyskole plassen for deg.
For å hente inspirasjon skal vi selvfølgelig ut å besøke medie-institusjoner som gjør dette på daglig basis. Dette kan være VG-studioet hvor «Harm og Hegseth» og «Spårtsklubben» blir spilt inn, og ikke minst NRK Marienlyst hvor det er mange spennende prosjekter vi skal titte på.
Vi skal selvfølgelig også få besøk av kjente og mindre kjente, relevante personligheter som både kommer til skolen og vi skal møte dem der de jobber for å la oss inspirere til å skape egne sendinger og fullføre ideer. Vi skal ha det mye gøy og takhøyden er stor på Skjeberg Folkehøyskole.
Denne linjen passer for deg som enten allerede har din egen youtubekanal eller deg som går med et ønske om å bli en «influencer» eller tilslutt deg som bare er nysgjerrig og har lyst til å lære mer om temaet. Vær smart søk nå!
Linjas slagord er kort og godt – Just stream it!
Velkommen som søker.
[envira-gallery id=»10473″]