Har du lyst til å lære deg å lage din egen podcast ? Vil du lære deg teknikken bak god lyd? Lære deg studioteknikk? På Skjeberg Folkehøyskole og fagfeltet Radio, Podcast og WebTV gir vi deg opplæring i alt dette og mye mer. Podcast er både gøy, sosialt og inspirerende og i vinden som aldri før. Hos oss får du muligheten til å utvikle dine egne podcasts hvor du bestemmer innholdet og som vi sier «jo særere temaet er jo bedre», takhøyden er stor hos oss på Skjeberg.
Din stemme er viktig for oss og ved å få massetrening i ett av våre to proffe studioer er ikke veien lang til praksis og videre engasjement innen mediebransjen hvis du selv ønsker det.
Hos oss er studioet åpent store deler av døgnet til fri benyttelse – her blir både maratonsendinger, korte formiddagspodcaster og ønskerepriser produsert daglig, bare fantasien som setter grenser med andre ord.
Ved hjelp av topp moderne studioutstyr og et mobilt radiostudio kan vi i praksis lage radio hvor som helst. Kanskje vi lager en maratonsending fra et fyr neste år, eller på toppen av et fjell ? – hvem vet, det er det du som bestemmer! Søk i dag !
Her kan du høre en podkast fra fjorårets elever med det klingenede navnet » Hva sa du?» Neste år er det kanskje du som produserer dine egne podcaster.

Podcasting og radioproduksjon

[envira-gallery id=»5412″]