Før påske avsluttet vi årbokproduksjonen, men flere elever har jobbet med å samle de siste trådene før boken går i trykken. Sarish Abbas har laget omslaget, og gitt boken tittelen Eksplosjon 07/08. Boken er blitt et fyrverkeri av bilder og personskildringer av årets energiske og fantastiske gjeng, og årboken trykkes for første gang i 4-farger. Den gis ut til elevene ved slutten av skoleåret.

Animasjon.
Vi har vært veldig spente på animasjonsprosjektet som Katharina Ilona Olaj (kunstpedagog i Sarpsborg kulturskole), Lars Andresen (lyd- og filmteknikker) og Daniel Ben Bouker, (Tegning form og farge, St. Olav vgs.) har hatt med oss på Graf.
De har gitt oss en innføring i animasjonens utvikling fra camera obscura til moderne animasjon. Vi har lært å lage «storyboard» og har laget fire filmer som vi lærte å redigere i Stock Motion Pro. Senere skal vi sette lyd til filmene, og legge de ut på nettet.

Barcelonaforberedelser på Koster
Kosterturen ble en fantastisk flott opplevelse. Da vi dro til Koster var det snø, regn og tåke. Men vi var alle innstilt på å få en fin tur uansett værvarsel. Gleden var meget stor da værgudene gjorde helomvending og gav oss en forsmak på sommeren. Sandslottkonkurransen ble et fantastisk minne for oss alle. Dette ble en helt topp klassetur, med god mat fra kjøkkenet, kortspill, tegning og peisbål.

Mappe

Elevene har også jobbet med opptaksprøver til videre utdannig. Det er mye spenning som knytter seg til slike opptaksprøver. Det har kommet mange gode idéer og fantastiske påfunn på bordet de siste ukene. Elevene jobber individuelt med opptaksprøvene og oppmuntrer hverandre til å strekke seg så langt de kan mht kreativitet og gjennomføring. Opptaksprøver er gøy, og også denne prosessen lærer man veldig mye av.