Elevene har landet

Første skoledag var på søndag og for mange elever kjennes det ut som om de har vært på skolen i flere uker allerede. Det vitner om at det har skjedd mye og inntrykkene er mange. 

Det er mye informasjon som gis og som skal tas i mot den første tiden – det kan nok kjennes litt kaotisk, men vi lander på bena om noen dager. Første kvelden hadde vi noen enkle ufarlige sosiale aktiviteter, der det var kortskalle, sanglek og det ble laget mange kreative navneskilt.

Fellesprosjektet i oppstarten var i år grafittikunst. Alle fikk spray og et stort lerret. Ut av dette ble det flotte utsnitt av det digre lerretet.

Det er en skikkelig fin gjeng som har kommet til oss, som deltar og møter opp – og frivilling bingo med stipendiaten og Liv Solveig ble populært.

Brannopplæring, foredrag, brannslukking og brannøvelse er veldig viktig når vi bor sammen på et internat. Og det var spennende for flere å forsøke å slukke en brann både med vann og teppe. Rutiner skal læres, oppvasklister skrives, romvask sjekkes og korridorvask gjennomføres. Man skal finne ut av når måltidene er, når skal man møte hvor osv. Det er mye i oppstarten, og vi forstår at det kan oppleves overveldende.

Nå har vi endelig kommet dit at linjene har fått få mye tid sammen. Noen er på overnattingstur, mens andre er på skolen og blir kjent her.

Fotogjengen har vært på kanotur på Børtevannet og overnattet ved Oppsjøhytta.

 

Filmelevene tar en dukkert der de har vært på overnatting ved Speiderborgen.

 

 

 

Media hadde en strålende tur til Vedderöarna langs vest på svenskekysten. Her til hyggeprat rundt bordet.
Sport har også hatt en nydelig tur til den svenske kysten og har vært aktive både i volleyball og fotball.
Etter intensive dager med kartlegging var det fint å avslutte med grilling på Høysand for musikkgruppen.
Grafisk design er allerede i gang med å jobbe med gatekunst.

Nå er linjene begynt å bli godt kjent – endelig kan skoleåret med alle herligheter og utfordringer starte for fult!