Audun og Anne Louise var programledere for kveldens text-TV. Første innslag var tekstkolleksjonen hvor de blant annet viste frem juleøl, parfyme og ikke minst text-trusen som vi alle har godt i minnet. Utover kvelden ble det også avslørt at Tonje har sitt eget bordell og at Anne Louise kanskje ikke er så feminin som hun ser ut til. Neste års temafag ble presentert, og blant de mest populære var Monas SM og F.R.A. aerobic med Ola.

Nissedag
De hadde også sin egen tolkning av musikklinjas opptreden på åpen dag hvor Maria fremførte «Bennern» i kjent Pio-stil. Vi fikk heller ikke slippe nissemor i denne sammenhengen.
 
– Det er nissedag 15. Desember!, skriker Lene utover hele gymsalen. I denne sammenhengen fikk spesielt Kjell Erik (BOK) høre det ettersom han har vært negativ til nissedagen. Hun truet han med å hjemsøke han hele jula hvis han ikke hører på henne og kler seg ut. Kjell Erik ble allikevel ikke redd og står fortsatt på sitt.

– Jeg kommer ikke til å kle meg ut, slår han fast og legger til at han synes det er behagelig at BOK har elevkveld sist.
– Jeg bare sitter og noterer alle som sier noe om meg, forteller han med et lurt smil.

Kvelden ble avsluttet med tekst sin versjon av glade jul, noe både vi og Ola synes var en skjellsettende opplevelse!

Julestemning
Tekst-elevene var lettet over endelig å være ferdig med showet, men var ikke så veldig begeistret over publikum.

– De lo på så rare steder, sier Tonje.

Kanskje det var fordi vitsene til Audun og Anne Louise mellom numrene ikke var så bra som de skulle ha det til. Etter underholdningen var det klart for gløgg, mandariner og pepperkaker på tekstrommet, noe som bidrog til en ekstra hyggelig kveld, med en liten porsjon julestemning.