Det skal dog sies at elevene ble skuffet da de fikk vite at de ikke skulle få behandlinger sammen, men hver for seg.

-Take off all your clothes
Inne på spaet fikk elevene fort merke at tsjekkere har et helt annet forhold til nakenhet enn hva nordmenn har. Joakim, Anne Louise og Lene var de første som fikk erfare dette. Inne på mudderbehandling fikk elevene beskjed om å «take off all your clothes», deretter legge seg på magen. I løpet av de første timene var det opptil flere fremmede som hadde sett alle Tekst-elevene i Adam og Evas drakt.

-På med klærne
Etter mudderbehandling og massasje var det på med badetøyet og ut i det helsebringende bassenget. Her fikk elevene og lærer Mona hele lokalet for seg selv i en time. I løpet av dagen ble det noe venting mellom behandlingene. Det var da elevene fant ut at det stort sett bare var eldre mennesker som var på spaet, grunnet dårlig helse. Gammel eller ung, dagsoppholdet på spaet var behagelig og avslappende. Massasjen var det som falt best i smak hos elevene og lærer Mona.

Etter en lang dag på det avslappende spaet skulle man tro at elevene var blitt opplagte, men tvert i mot: Elevene var utmattet og trøtte. Kan det være de har slappet av for mye?