Endelig kom den dagen vi og dere har ventet på. Første skoledag for kullet 17/18. Vi har ventet utålmodig på dere og vi gleder oss til å bli kjent med dere.
Første skoledag er alltid litt kleint både for både elever og ansatte, men du verden så hyggelig det er også. Samtidig er det et veiskille, litt trist med et brus av forventning. Mange følelser som vil opp og frem i alt dette kaoset av nye ansikter og navn.

Både rektor Lene og assisterende rektor Sveinung benyttet åpningen av skoleåret til å si noen gode ord om det som ligger foran oss

Ni måneder av livet som setter spor
Det er deilig å komme i gang, og litt høytidelig og rørende skal det være. Gode taler, nydelig mat, vakker sang og fine folk. Man kan ikke be om mer enn det. Å endelig få ta dere i hånden, møte blikket og begynne dette løpet som vi skal bruke de neste ni månedene på. Sammen skal vi sette spor i oss selv og i hverandre.
Fantastiske Ingeborg L. Walther sang skoleåret inn sammen med musikklærer Jon

Verdens beste arbeidsplass
Vi er takknemlige for å ha dette som vår jobb. Å ta stafettpinnen i 9 måneder. Å skulle finne veien videre sammen med alle 99 elevene som har valgt oss. Sammen skal vi le, krangle, samtale, finne løsninger, hygge oss, lære og utvikle oss, Det blir fantastisk, bare vi vil gjøre det sammen. For et folkehøyskoleår er ikke noe man kan oppleve alene. Heldigvis!
Her er et lite galleri av noen av bildene fra åpningen vår. Takk for at dere kom!

Følg oss på Instagram også da vel!