Et av de viktigste årene i livet mitt

Patrik Tomala er tidligere elev på Skjeberg Folkehøyskole. Han gikk på Musikkproduksjon, og sier at året var et av de viktigste årene i hans liv. 
«Jeg visste at jeg var interessert i musikk og produksjon, men det var først på Skjeberg at jeg innså at det er dette jeg brenner for» forteller han. Han ville studere musikk videre.

«Jeg møtte utrolig mange fantastiske folk med like interesser. Mange av disse er jeg gode venner med fremdeles. På Skjeberg får man oppleve det meste. Man videreutvikler det man brenner for, møter nye folk, og man lærer om seg selv. Du blir ofte utfordret til å gå ut av komfortsonen, noe jeg mener er kjempesunt!»

Patrik med gjengen sin på Skjeberg Folkehøyskole.

Faget ble viktig for Patrik, og vi syns det er så hyggelig å høre at han ønsket å gå videre med musikk. Når vi spør om han har et spesielt minne fra skolen, er det likevel ikke faget som nevnes. «Noe fint jeg minnes er at jeg og gjengen lå på tjukkasen i gymsalen midt på natten, og så på film med projektoren rettet mot taket».  Her synliggjøres viktigheten av det sosiale livet, de gode vennskapene og de nære relasjonene man kan få på Skjeberg Folkehøyskole.
Lyd og lys er noe av det du får god opplæring og trening i ved siden av produksjonsbiten eller det utøvende i musikkfaget.

 
Patrik studerer musikk i London, og går ut med bachelorgrad til sommeren. Akkurat nå jobber han med et album, som han håper å gi ut i løpet av året. Neste år drar han tilbake til Norge, og har planer om å jobbe i lydstudio i Oslo, med mixing, mastering og produksjon.
«Jeg drømmer også om å jobbe med spill-musikk og spill-lyd» avslutter han. Det må vi bare ønske han lykke til med, og kjenner vi Patrik rett vil han jobbe hardt for å få oppfylt den drømmen også.