Pressen alarmerer om at vi må belage oss på hjemmeferie i tiden som kommer. Vi annonserer at du nå kan få et drømmeår i naturen på linja GRØNT FRILUFTSLIV på Skjeberg Folkehøyskole.
I løpet av skoleåret vil du få heftige opplevelser i fjellheimen på Sunnmøre, padle kajakk i flott kystlandskap og på stille vann. Lære deg eskimorulle, få masse tips og triks om friluftsliv, overnatte ute i telt og hengekøye, lage turmat på bål, og ikke minst treffe en flott gjeng medelever du kan dele opplevelsene med.
I disse tider har naturen nærmest blitt et fristed for nye grupper mennesker. Aldri har nærturer vært så populære. Dessverre ser vi også at forsøplingen øker. På GRØNT FRILUFTSLIV skal vi selvsagt ha sporløs ferdsel i naturen der vi ikke skal etterlate oss hverken arr i naturen eller søppel.

Naturglede: Naturen gjør noe med oss, et sted for opplevelser, rekreasjon og avkobling. Eller et sted for å søke utfordringer som deles med gode venner.

Smil, latter og fellesskap
Vi vil gi deg inspirasjon og lære deg noe nytt. Vi skal presse grensene dine og vi skal være mye på tur både på sjø, i fjell og i skog. Gjennom året vil du og resten av gjengen få klatretrening i ett av landets flotteste innendørs klatreanlegg. Vi skal også klatre på hard granitt og i trær. Friluftsliv er lett og lekfullt sammen med andre. Det fremmer smil, latter og fellesskap. Et år på Skjeberg Folkehøyskole er ingen ferie, men vi kan love deg et drømmeår i naturen på linja GRØNT FRILUFTSLIV.

Grenseløse eventyr: Skolen ligger 10 minutt fra Sverige. Langs hele grenseområdet mot Sverige går skogene og vassdragene endeløst innover. Et eldorado for korte og lange eventyr, og store naturopplevelser.

 
Varierte aktiviteter: Gjennom skoleåret får du prøvd deg på mange nye øvelser. På RedPoint klatresenter vil du få testet deg selv fysisk og mentalt i et av Norges hotteste klatresenter – med kyndige instruktører!