Like sikkert som våren kommer er det at Fotolinja har utstilling i Fredrikstad Kino. Her er det god plass til å henge opp bildene våre og gi medelevene på Skjeberg folkehøyskole en fin fotoopplevelse. Som vanlig var det fine bilder i alle sjangere og tydelig at årets kull hadde noe på hjertet. Dette snappet NRK opp, så de kom på besøk for å intervjue elevene.

Det er stas å bli intervjuet av NRK OG få lov til å leke litt med deres tv-kamera.

NRK på besøk
Det er ekstra stas å få besøk av NRK når vi har utstilling. De kom på besøk mens vi hang utstillingen og de snakket med flere av elevene. De var tydelig imponerte over det elevene viste frem og særlig at vi hadde med Margit Iselin Schrader Haugland sitt arbeide «Karantenekunst». Dette er en collage av bilder tatt mens elever (og lærere) på Skjeberg folkehøyskole var i karantene.
Som vanlig er det et stort spenn i arbeidene til årets kull. Det er herlig med så mye bra foto og med så mye særpreg. Her er det Torkild Hvidsten og Silje Bondehagen som stolt viser frem sitt utstillingsbilde.

Spennende utstilling
Det er gøy å ha utstilling. Det er mye jobb, men veldig artig å vise frem det vi jobber med til medelever og andre som vil se. I år som i andre år er det viktig for elevene på fotolinja å få vise frem det de jobber med. Hver elev jobber med ulike ting og derfor blir det en veldig variert og spennende utstilling. På utstillingen ser man alt fra dokumentarbilder fra det sosiale livet på linja, kunstfoto, iscenesatt foto, fashion, portrett og naturfoto.
Stemningsbilder fra utstillingen

Hele skolen på besøk
Det beste med utstillingen var kanskje at hele skolen kom og så på. De ble kjørt i buss og kom innom linjevis, slik at smittevernsreglene ble overholdt. De laget en utrolig fin stemning der de kikket nøye på bildene, fikk noen gode bobler for tørsten, snakket med hverandre, kommenterte og spurte fotografene om det de lurte på. Bedre utstilling kunne vi ikke drømme om.
Herlig stemning på utstillingen!

Er du nysgjerrig på hva mer vi gjør på Fotolinja så kan du lese mer HER.
Sjekk også ut Fotolinja sin Instagram