Filmproduksjon lager film om de store og  vanskelige utfordringene livet kan gi. Manuset til filmen «Sort Snø» er det Marco som har skrevet. Hva som skjer med rollen «Sander» vil dere snart få se i en ferdig film. Alle gutta på linja er engasjert i denne produksjonen enten bak eller foran kamera, foto, lyd, som skuespillere, produksjonsledelse osv. Det er også jenter med i filmen og disse har vi lånt fra andre linjer. Produksjonen har foregått siden før jul, og det vil gjøres opptak et par uker til på mange «locations».
Det er også tette samarbeid med andre institusjoner og organisasjoner som Kriminalomsorgen og Røde Kors, da filmproduksjonen involverer disse i noen scener . Elevene har skrevet manus, planlagt alle opptak, kontaktet eksterne samarbeidspartnere og koordinerer infrastruktur og transport. Dette er viktige sider av det å lage film ved siden av det å fortelle en historie. .
Er  dere nysgjerrig på hva som er laget på linjen  i år så sjekk ut Skjeberg folkehøyskole offisiell – YouTube.
Eller følg med på «Åpen dag digitalt» på lørdag 30.1 kl.1300 på skolens FB-side.
Har du lyst til å være med på en slik linje og lage film sammen med andre elever kan du søke og lese mer om hva du vil lære på linjen Filmproduksjon på Skjeberg Folkehøyskole.