En helt vanlig tirsdag i mars reiste hele skolen til Kongsberg for å stå alpint, snowboard, langrenn eller ake. En hyggelig aktivitet å gjøre sammen i forkant av påskeferie og reiseperioden som nå er igang. Vi fikk en vidunderlig dag i fjellheimen – der både Kongsberg, været og elevene viste seg fra sin beste side.
Vi ønsker å gi elevene muligheten til ulike uteaktiviteter. Når været er godt og temperaturen på plussiden, gjør det at opplevelsen blir ekstra god. Det er sjelden det ligger mye snø over lengre tid på Skjeberg. Selv om denne vinteren har gitt mer snø enn vanlig i Østfold, har det ikke vært mye snø hos oss. Vi reiser derfor bort for å gi elevene skikkelig vinteropplevelser.
To av lærerne kjørte skolebilen som var fylt opp med grillmat og varm drikke. Halvveis i dagen var grillen klar, og vi fikk servert nydelige burgere og pølser i bakken. Det setter en ekstra spiss på en slik opplevelse når vi er hele dagen ute, og spiser god mat ute i friskluft.
 

En fornøyd gjeng på toppen av skitrekket.

 
Wilbjørn er en av skolens villmenn!

En god gjeng valgte å ake – og de storkoste seg.

Nå er våren kommet til skolen, og det betyr reiseperiode hos oss. Noen har reist på tur, andre reiser i løpet av uken. Det er spennende destinasjoner og ikke minst spennende og faglige opplegg på reisene elevene får oppleve. Vi reiser til Zambia, Cuba, New York, Japan og Paris/Frankfurt.
Med noen gode vinteropplevelser i bagasjen, håper vi at alle får gode reiser. Følg oss gjerne på bloggen og facebook, så kan du ser mer av det elevene opplever.