Joakim Berger gir sin støtte til hjemmefansen på Selhurst Park. Eagles-supporter; Joakim Berger gir sin støtte til hjemmefansen på Selhurst Park.

Denne bloggen er fra studieturen til linja Sportsjournalistikk og idrett i november:
Etter en forrykende gårsdag med U23-kamp, møter med Dele Alli og Eric Dier og rugbykamp, var forventningene store før turens høydepunkt – oppgjøret mellom Crystal Palace og Manchester City på Selhurst Park.
Se video i bunnen av bloggen.
Etter både tog- og billettrøbbel mer rotete enn gårsdagens rugbykamp, kom SPORT seg inn på Selhurst Park kvarteret inn i kampen. Heldigvis var det fremdeles 0-0, så vi gikk ikke glipp av altfor mye.
Stemningen på stadion var dog upåklagelig, men fikk seg en knekk da Yaya Touré, i sin første kamp fra start denne sesongen, skåret Citys første mål like før pause.

Stinn brakke: Selhurst Park var utsolgt foran møtet med storlaget fra Manchester.
Stinn brakke: Selhurst Park var utsolgt foran møtet med storlaget fra Manchester.

 
Opplevelse; Det er en helt spesiell opplevelse å være tilstede på en Premier League kamp med et entusiastisk publikum.
Opplevelse; Det er en helt spesiell opplevelse å være tilstede på en Premier League kamp med et så entusiastisk hjemmepublikum.

Over i andre omgang fortsatte Crystal Palace-fansen sin fantastiske støtte til laget sitt, og hjemmefansen fikk som de fortjente. Etter 66 minutter utliknet innbytter Connor Wickham til 1-1 og Selhurst Park eksploderte! De rødblå holdt unna lenge, men i en jevn kamp vant dog City 2-1, Yaya Touré var igjen var på rett plass til rett tid og skåret vinnermålet på et innøvd cornertrekk like før slutt.
Studietur: Elevene ved Sportsjournalistikk og idrett er i London for å lære mer om engelsk fotball.
Studietur: Elevene ved Sportsjournalistikk og idrett er i London for å lære mer om engelsk fotba

Enda hjemmelaget tapte, var opplevelsen enorm for oss fotballfrelste journalistikkelever! Et enormt trøkk fra Palace-fansen og en intens og jevn kamp var nok til at kampen går i minneboken hos samtlige.
AV Lars Magnus Igland Røys