Før påskeferien trengte Fotolinja en tur ut for å kose seg litt med å bare ta litt random bilder, øve på lange eksponeringer og ha det artig. I en tid der pandemi, brakkesyke og smitte tar de store overskriftene er det fremdeles slik på folkehøyskole at livet er best sammen med gode kompiser på linja.

God stemning ved bålet selv om solnedgangen nok var mindre spektakulær enn vi hadde håpet på.

The Spoonberg curse
Elevene bestemte selv hva de ville gjøre. De ville ha solnedgang, grille pølser og ta bilder. Og selv om solnedgangen ikke ble en av de som det kommer til å stå om i historiebøkene, så var turen desto mer trivelig. For en gang skyld hadde vi husket alt; pølser, lompe, ketsjup, sennep, sprø løk… og bananer som skulle grilles med sjokolade. Men det var jo selvsagt noe vi hadde glemt. Skjeer til å spise bananene med. «The Spoonberg Curse». Men da fikk elevene heller fikse seg dem da de kom hjem. Så det ordnet seg jo.
Herr og fru Svanhild Hissigpropp. Vi ble ikke sjarmert, men litt skrekkblandet fryd var jo noe det også.

Hangry Birds
Vi fikk besøk på turen av et par sinte svaner, som nok var litt sultne. De var ikke så søte som man gjerne skulle tro, men desto mer innpåslitne, så de fikk ikke noen gratis smaksprøver fra oss. Men vi tok en del bilder av dem da…
Jenny Sundal er en dreven naturfotograf og fikk noen virkelig fine lange eksponeringer på turen i kveld.

Naturfoto er gøy og gir spennende resultater om man gjør en liten innsats. Foto: Jenny Sundal

Det var kos med en tur ut og bare ha det gøy sammen, spille musikk, øve på lange eksponeringer og ta litt random bilder. Mer skulle det ikke til i dag.
Koselig med bål og gode fotokompiser på tur.

Er du nysgjerrig på hva mer vi gjør på Fotolinja så kan du lese mer HER.
Sjekk også ut Fotolinja sin Instagram