Vi avrunder skoleåret på Fotolinja også. Ni måneder har snart passert målstreken. Nå har vi gjort nesten alt vi skulle. Vi har også gjort noen ting vi ikke burde, men det meste hadde en mening bak. Vi har vokst.
Fellesskapet
For et år det har vært. Vi har fått det til. Vi har lykkes med å skape et fellesskap, gode vilkår for læring og samarbeid. Vi har fått le av hverandre, være rasende både på hverandre, på været og på læreren.

Bilfoto, Streetfashion, New York og Streetphoto (Foto: Carianne Iversen, Marte Elena Tung Nilsen, JT og Thomas Stavø Johnston)

Bildene våre
Nå har vi bestilt fotoboken med alle de beste bildene fra året som har gått. Disse bildene som vi har kjempet, lekt, lokket og lurt frem. Vi har blitt så flinke fordi vi har lært sammen og fordi vi har vært oss selv i fellesskapet. Vi har gitt og vi har fått.
Fotostudio portrett, kunstfoto og konsertfoto. (Foto: Pernille Hegbom, Silje Andersen og Thomas Stavø Johnston)

Alt vi har fått til
Vi har vært innom naturfoto, analogt foto, streetphoto, fotostudio, New York, bilkirkegården, portrett, sminke, biler, konsertfoto, dyr, kunstfoto og mye, mye mer..
Sommerfugl i New York (foto: Marte Elena Tung Nilsen)

Mimre tilbake
Jeg skal kose meg og tenke på da vi reiste til Akerøya der nesten alle var syke. Hjemreisen fra New York da Carianne var så utrolig festlig. Hvor inspirerte vi ble etter besøket på Bilder Nordic. Hvor fabelaktig flott utstillingen vår i Fredrikstad ble. Hvor fine bildene fra Ufestivalen ble. Hvor ofte dere tok ansvar og bidro. Tok tak og gjorde det bra.
Vi kommer aldri til å glemme Morten’s elleville Photoshopping

Takk for nå
Så nå er det bare glasuren og pynten av kaka som gjenstår. Vi skal kose oss så mye vi orker. Spise boller, gå på cafe, pakke ned og passe på at vi ikke glemmer alle de gode minnene vi har skapt sammen. De må vi ha med videre. Ikke bare dere, men jeg også. Takk for følget. Fotoelevene på Skjeberg er, som kjent, de beste!
Det har vært en strålende reise sammen med dere.
Fotolinja på tur

Flere bilder finner dere på vår Instagram og på Facebook