At Fotolinja er en fin gjeng trenger man ikke dra på tur for å finne ut av. Men vi drar på tur likevel. Mest fordi det er hyggelig å komme seg ut litt, samtidig som det gir oss en anledning til å teste ut nye ting med kamera og ideer.

En nydelig fotobukett på kanotur

Foto og kano
I dag har fotolinja padla seg gjennom Børtevannet på jakt etter pølser. Det er utrolig hvor mye bedre pølsene smaker når vi griller på bål og har padla et stykke. For en særdeles utrent fotolærer må det innrømmes at det var et langt stykke vi padlet.
Realiteten er muligens en helt annen.
Alle er med og hjelper til og skaper en god stemning på tur.

Smil og fint vær
Det er hyggelig å dra på tur når alle er blide og været er bra. I nåværende periode jobber vi mest med naturfoto, så da er det jo fint å oppleve litt natur sammen også. Vi padlet kanskje en time til vi fant et sted der assisterende rektor Sveinung og hans disipler kunne tenne bål, mens fotolæreren tok bilder. Grei arbeidsfordeling det.
Fotolinja, mette og fornøyde.

Etterpå ble det mat som metta, gruppebilde ble tatt og vi rakk litt avslapping før vi ryddet etter oss og padlet tilbake. Noen fikk også presset inn litt vannkrig i kanoene. De ble våte, og bildene ble morsomme.
Et ekte sjøslag ble det også tid til på turen

Takk for en flott tur, alle sammen!
Flere bilder kommer både på Instagram og Facebook