Årets New York-program er klart og har blitt noe annerledes enn tidligere års program. Vi har større variasjon og mer bredde i opplegget. Vi beholder modellen med opplegg halve dagen og fri resten. I tillegg har vi hver dag minst ett måltid sammen utenom frokosten. Det er både hyggelig og fint.
I år har vi flyttet oss fra Brooklyn til Manhattan. Det blir spennende å kunne gå bare noen hundre meter til Central Park for en herlig liten vårtur eller piknik i det grønne.
Vi kommer nok til å bruke parken mye mer i år enn vi tidligere har gjort. Vi skal bo i et spennende og trygt område med massevis av hyggelige kaffebarer, spisesteder og butikker på Upper West side. Det blir et nytt eventyr, tenker vi.

Fotoelevene ELSKER New York!

 
Vi har lagt inn en litt nifs (men frivillig) tur med taubane over elva og en sjarmerende spasertur på The High Line Park. Vi skal også ta turen over Brooklyn Bridge der vi tar oss god tid til å få tatt de riktig gode bildene, og samler gode minner for livet. Vi skal også besøke et av de mest anerkjente fotogalleriene i New York, Howard Greenberg Gallery. Vi skal også på The Photography Show, som er en gigautstilling med fotografier fra over 100 forskjellige gallerier i fra hele verden. Det blir stas.
Nytt av året er at vi skal få treffe VGs New York-korrespondent Marianne Vikås og deres faste fotograf Thomas Nilsson til et foredrag og en liten presentasjon. Vi tar dem like godt med oss til Sjømannskirken, for der kan vi låne deres møterom.
Som i fjor skal vi også i år på besøk til Sjømannskirken. Dette gjør vi av flere grunner. En grunn er alt det positive arbeidet de har gjort og fortsatt gjør for nordmenn i New York. Vi har jo samlet inn over 11 000kr til dem gjennom kalendersalg og da er det jo hyggelig å stoppe innom og si hei. De ansatte ved Sjømannskirken har faktisk vært så hyggelige mot oss at de har ordnet oss omvisning på FN med norsk guide. Det blir nok et skikkelig høydepunkt og minne for livet for oss.
Vi vet hvor den kuleste gatekunsten befinner seg.

Som alltid i New York skal vi innom den uhøytidelige putekrigen som finner sted i Washington Square Park første lørdag i april hvert år. En morsom og fullstendig unik opplevelse som gir oss fotografer en førsteklasses mulighet for å ta gode bilder. Vi skal selvsagt opp i noen høye bygninger, spise god mat og se Frihetsgudinnen på nært hold og mye mye mer.
Følger du oss på Facebook og Instagram får du daglige oppdateringer fra turen og opplevelsene våre.

.