Første stopp for utstillingen «Streets of New York» er det nyåpnede operataket. Solen skinner fra blå himmel og havet utenfor gliterer i takt med med nyskjerrige besøkende.

-For et perfekt sted å åpne denne utstillingen, sier Elisabeth Retteraasen. Så mange mennesker kommer for å se dette fantastiske byggverket, samtidig får vi vist bildene våre.

Karl Johan og Nationalteateret
Som vanlig farter tusenvis av mennesker opp og ned Karl Johan. Vi gjør oppstilling utenfor Halvorsens Konditori. Alle slags mennesker vil ta en titt.

En dame som ser ut som hun jobber i reklamebyrå stopper og gir komplimenter.
En mann i dress spør om vi har sett New York-serien til Dag Alveng. En narkoman prøver å pirke på Marcos bilde og en gruppe unge folk diskuterer bildene seg imellom.
Vi merker at solen steker på de sortkledde ryggene våre, men dette er gøy, vi holder ut litt til.

Utenfor Nationalteateret bruker vi fontenen som bakgrunn for utstillingen. Plutselig dukker både faren til Fredrik og tanten til Gina opp. Andre venner og kjente kommer også for å se.

Ida og Fredrik plasserer bildene sine i hendene på Wenche Foss statuen, selv prøver de å gjemme seg bak.

Pluteselig ringer Dag Alveng for å fortelle at Sunniva har fått assistentjobb hos ham, alle klapper.

Fra Slottet til Kunstnernes Hus
Vårt siste stoppested er Slottsplassen. Der er det ikke så mange mennesker, men vi tror at Harald og Sonja ser oss fra vinduet. Punktum finale.
Vi feirer med en bedre lunch på Kunstnernes Hus, etterfulgt av snikfotografering av kjendiser, både fra kategori A og B.

-Dette ble en super faglig avslutning på et begivenhetsrikt skoleår, jubler Marco Zimberlin og Eirk Austerheim i kor, før de raser videre i Oslos gater på hver sitt skateboard.