Fagfeltet Radio og TV-journalistikk hadde en 30 minutter lang direktesending sist onsdag. Dette er et helt nytt innslag på skolens hjemmeside, der de direktesendte en TV-produsert radiosending. Alle de 16 elevene hadde dedikerte oppgaver for å få programmet på lufta. Og de har all grunn til å være fornøyde. Skjeberg er den første folkehøyskolen i landet som har satset på et såpass tungt journalistisk og teknisk prosjekt. Sendingen denne uka var bare starten.

Når fagfeltet kommer hjem fra Cuba skal de lage en ny direktesending med reportasjer fra reisen i tillegg til at de skal overføre en konsert arrangert av fagfeltet Musikk og musikkproduksjon.

Til Havana
Like over påske reiser Radio og TV-journalistikk til Cuba sammen med Musikk og musikkproduksjon. Her står opplevelsene i kø. De vil få oppleve det fantastiske og fargerike miljøet i Havana med gamle 50-tallsbiler, musikk og folkeliv. I løpet av den uken de skal være i hovedstaden skal elevene besøke sigarfabrikk og forfatteren Ernest Hemingways bosted utenfor Havana. De er også invitert til residensen til Den Norske Ambassaden hvor de vil få et foredrag om Norges forhold til Cuba.

Elevene skal også produsere ulike reportasjer og to musikkvideoer.

Trinidad og Varadero
Etter oppholdet i Havana drar de videre til byen Trinidad. Herfra går turen videre via Santa Clara og Che Guevara-mausoleet. Herfra går bussturen videre til Varadero og noen rolige dager med bading og soling.