For 2. året på rad arrangerer elevene på  Skjeberg Folkehøyskole hinderløpet «Skjeberg Challenge»  rundt omkring skolens nærområde. Årets hinderløp bestod av 19 hinder av variert sort og i alt 47 lag og nærmere 350 barn i alderen 5-12 år møtte opp for å teste konkurranse-instinktet, samarbeidsevner og ikke minst lagånd
– Dette er et elevstyrt prosjekt som gir elevene nyttig erfaring i det å arrangere større aktiviteter, en erfaring som kan komme godt med senere i livet. Her må alt huskes på fra tegnestifter, plaster og musikkvalg til hva gjør vi hvis det blir dårlig vær.
– Samtidig ønsker vi å gi noe tilbake til lokalsamfunnet vi holder til i, sier primus motor , Rektor Lene Dyrkorn. Å sende ut  47 lag som skal ut i en løype etter en hvis fordeling på tid og startnummer, har sine utfordringer men heldigvis så er elevene superpositive, godt forberedt og bidrar der de har blitt enige seg imellom.
Ca. 85 elever var i sving denne søndag formiddagen på arrangørsiden og storkoste seg ute i høstsola idet startskuddet gikk for de forskjellige puljene. Farget røyk og up-tempo hits for kids er en sikker vinner. Selvfølgelig var det kaffe, saft, pølse og vaffelsalg innendørs slik at deltakerne og de oppmøtte/ foresatte fikk seg en fortjent pause etter den til tider krevende løypa var overvunnet.
–  Dette ble en suksess og vi gleder oss allerede til Skjeberg Challenge 2019, velkommen tilbake avslutter Lene.
IMG_0293_WMV V9 . Oppvarmingen før hinderløpet kan du se her..
IMG_03- Sjekk starten her….
[envira-gallery id=»9043″]
Alle foto: Eirunn Oppheim og Snorre Walther