Den siste uka har elevene på Medialinja virkelig måtte jobbe sent og tidlig. Oppgavene har dreid seg om å ferdigstille to flerkameraproduksjoner. Det første prosjektet dreide seg om å ferdigstille skolens  «digitale åpne dag.» Her har alt blitt spilt inn i studio og reportasjene om livet på skolen har blitt satt sammen til en sending som om kun få dager har sin premiere og blir å finne på skolens egne Youtubekanal.

Det har gått slag i slag for parallelt med denne innspillingen har også Media bistått en større flerkameraproduksjon i Halden der Det Norske Blåseensemble har samarbeidet med Fargespill Østfold.

Godt Samarbeid
Dette prosjektet er som tidligere nevnt et samarbeid som startet allerede i høst med planlegging og  tilrettelegging. Den anerkjente video og bildeprodusenten Anders Lindstad har fungert som mentor og lærerressurs. Han veiledet elevene underveis og det tok ikke lang tid før elevene viste stor utvikling.

  • Dette var kjempe gøy og veldig lærerikt sa mediaelev, Victoria Havn. Hun fikk prøve seg både bak kamera og koste seg i klipp og regiavdelingen hvor innleide fagperson, Jonas Aandal Kiste hadde hovedansvaret.

Det Norske Blåseensembelet med markedssjef Christer A. Elnes i spissen kunne etter konserten fortelle at elevene hadde gjort en flott innsats og han gledet seg til å se det ferdige produktet. Innspillingen blir å finne på kanalene til DNBE.       [rl_gallery id=»16552″]