På Grafisk Design linjen dyrker vi livskunstnere. Talentfulle illustratører, blomster og poteter gror godt på Skjeberg Folkehøyskole. Grafisk design linjen  gjør mye forskjellig i løpet av året. I 2020 har vi vært på flere telt-turer i skog og ved sjø, og vi har spennende workshops i gatekunst, animasjon og silketrykk. En spennende og annerledes design-hverdag, som ikke ligner noe annet studietilbud. På Graf har du fri tilgang på materiale, atelié og venner hele døgnet rundt. Og du får gjøre på masse rart som utvikler deg kreativt!Å sette opp telt sammen er en god teambuilding-øvelse. Skolen har 9 3 manns telt og noen lavvoer, og elevene setter dem opp 2 og 2.

Graf-elevene får velge å jobbe med det de er spesielt interessert i innen faget. Linje-rommet brukes flittig, også på nattestid:)


Hele gjengen koser seg også på fritiden, som er en viktig tid når men er på folkehøyskole….. Kanskje den viktigste tiden, der man får bli godt kjent med nye venner!

I år igjen viser Graf-elevene sin allsidighet og dyktighet. Det er lurt å ha flere ben å stå på når man skal videre ut i livet. Noen er bedre enn andre i multitasking enn andre. På graf må du vende deg til å holde flere baller i luften på en gang.

Å male rett på vegg er ikke lett, men det er gøy å prøve. Jaran og Helle malte i samme område, og fikk det skikkelig bra til!
Silketrykk er tidkrevende, men veldig morsomt å se resultater av eget trykk. «Nøyaktighet er en dyd» sies det, og er et must om det skal bli et fint flerlagstrykk.
Det jeg vil huske best fra i år på Graf, er samlingen rundt bålet…. de som kunne spille gitar…. og at alle var så flink å hjelpe hverandre til å sette opp telt. Unge designere blir flinkere og flinkere for hvert kull. Denne gjengen mestrer i tillegg å døgne i naturen, og det er hyggelig å være sammen om det er med fag i linjerommet eller på tur. 2021 virker lovende! God Jul & Godt Nytt År