Tradisjonen tro, har vi hatt noen travle og annerledes dager nå i uken før juleavslutning og ferie. Vi har hatt en god del hygge og sosialt samvær. Vi har tatt oss tid til å vise at vi setter pris på hverandre, og hverandres selskap. Vi har spist ekstra godt og ikke minst, mye. Underernærte på sukker er vi i alle fall ikke.

Moro med lekelystne elever

Juleverksted og julemiddag
Vi har hatt noen veldig hyggelige dager med juleverksted og julemiddag, rydding og klargjøring til avreise hjem og jul. Litt fikk vi ta med oss hjem også som gode minner som vi skal skatte i årene som kommer. Vi har laget både julegodteri, velduftende kroppspleie, pynt og gode minner å ta med videre i livet.
Kjøkkengjengen serverte som vanlig førsteklasses julemat på middagen

Mat og hygge
Det ble en veldig fin avslutning før ferien. Vi hadde en morsom photoshoot i studio før middagen, og så ble det festmat av beste kvalitet fra kjøkkenet. Det ble passe høytidelig og gjort stas på Sveinung som har 25 års jubileum på Skjeberg folkehøyskole i år. Fine taler og Willy som geleidet oss stødig gjennom kveldens program. Etter dessert ble det gang rundt juletreet og kaker. For en kveld det ble!
Herlige og lekne elever som kommer til fotostudio for å bli foreviget.

Et folkehøyskoleår består i høyeste grad av det man selv legger i det. Gir man av seg selv og er med der det skjer får man til gjengjeld mye tilbake. Det viser årets kull veldig tydelig. De er tilstede og deltar med største selvfølgelighet. Vi er stolte av dere og hygger oss veldig sammen med dere.
Takk for at dere stadig byr på dere selv.

Ferie og batterilading
Nå håper vi at alle benytter ferien til å kose seg kongelig med familie og venner. Lade batteriene og kanskje til og med savne skolelivet bittelitt. Vi gleder oss i alle fall til dere kommer tilbake. Vi ser tilbake til et første semester med glede. Dette har vært morsomt, lærerikt og givende. Vi tror egentlig at dere er enige med oss der. Ha en riktig god jul alle sammen!